Werkacademie in oktober van start

Half oktober gaat de BAKboord Werkacademie beginnen. Vlak voor de zomer zijn de voorbereidingen gestart voor dit paradepaardje van Stichting BAKboord Den Haag. Drie jobcoaches hebben hun ervaren schouders eronder gezet en produceerden een afgewogen programma om ex-gedetineerde mannen en vrouwen te begeleiden naar een toekomstige werkfitte situatie.

De BAKboord Werkacademie bevat onderdelen als ‘het beste CV van Den Haag’, ‘wel of niet melding maken van je detentieverleden bij solliciteren’, ‘kledingsuggesties en taalgebruik’. De Werkacademie zet elke ex-gedetineerde op de goede weg.

Na een geslaagde afronding van de Werkacademie kunnen kandidaten in een BAKboordtraject worden geplaatst om het laatste zetje te krijgen en in een betaalde functie te starten.
Aanmeldingen en meer informatie zijn te verkrijgen via info@stichtingbakboord.nl.