VERLENGING OPNAMESTOP VRIJWILLIGERS EN DEELNEMERS

Het bestuur van Stichting BAKboord Den Haag heeft besloten de periode om geen nieuwe deelnemers en vrijwilligers aan te nemen te verlengen tot begin september. Bakboord heeft tijd nodig om haar organisatie opnieuw neer te zetten, nu beide teamleiders – vanwege financiële problemen- zijn ontslagen.

Nieuwe contactpersoon deelnemers en vrijwilligers
Voorzitter Walther Burgering is tijdelijk contactpersoon inzake deelnemers en vrijwilligers. Met nieuwe deelnemers en vrijwilligers wordt kennisgemaakt, maar voorlopig komen ze op een wachtlijst terecht. Als er weer ruimte is om mensen aan te nemen, zal hij hierover contact opnemen. Walther is alleen op maandag- en donderdagochtend bereikbaar. Aangeraden wordt zo veel als mogelijk per mail te communiceren via info@stichtingbakboord.nl.